Lewat haid

Sy dh lewat haid.. nipple sakit, perut rsa kmbung..trkadang mulut rsa pahit, tawar xselesa gtu.. agak2 knpa ya adakh di sebbkan hormon xstabil jgk #ingintahu

Lewat haid
7 Các câu trả lời

last period awak 24.9, ada simptom pregnant & UPT negatif? Btw, simptom pregnant lebih kurg dgn simptom nak period yaa. Nasihat saya, 1. Repeat semula UPT lagi 1/2minggu 2. If result tetap negatif, maybe nak period. 3. If tak period jugak, mohon pegi klinik ya sis. Sebab dah 2bulan lebih kan tak period, risau masalah hormon, risau PCOS plak. Tapi apa2 pun, saya doakan awak pregnant bulan, tahun ni.. Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🏻 Baby dusk 🌬️🌬️

2y trước

Aamin..tq atas doanya, skg dh btul2 +ve☺️mgkin hritu wktu subur lmbat

sy pon cycle period panjang & tak konsisten. dlm 2mggu jgk sy rasa mcm yg sis rasa kembung breast sakit mulut pahit smua tu. rupanya sy pregnant

2y trước

alhamdulillah..semoga dipermudahkn urusan awk ya sis☺️

Ad msalah pcos atau yg lain? Sbb slalunya mcm ni mmg hormon x stabil.

2y trước

InshaAllah xde..

kalau saya, ini adalah simptom saya semasa mula2 mengandung .

2y trước

ya ..tq ☺️

period tratur x sblm ni?

2y trước

sy pun confuse dh..😅

maybe nak pregnant

2y trước

alhamdulillah btul2 dh +ve

dah cek upt?

2y trước

cba. tggu smnggu 2 lgi.. mcm sy alhamdulillah +ve cma lmbt dpt detect..sbb msa p klinik scan bru 6 week sdgkn klu ikut period dh 8-9week