Hati rasa ragu2

Sy dh lewat dtg bulan strt bulan 6 lps tu sy ada trun darah hari selesa 28 hri bulan 6 smpi 30 hri bulan 6 tapi drah haid sy klur pun secara tompok2 n sy try chcek prgnt test hri ahad n prgnt test dua line cuma line satu lgi agak smar2 n dh berapa minggu ne sy rsa perut sy kerap cramp n rsa keras mcm ada sesuatu kt sblb kiri adakah kemungkinan sy hamil atau tk ye. Hti ne ragu2 n nervous pun ade. Nak p klinik pun msih ragu2 😔😔 #ingintahu #pleasehelp #pejuanggaris2semangat

2 Các câu trả lời

hi mommy boleh cuba periksa di klinik utk kepastian tp rasa cramp tu mmg normal diawal pregnancy.

2y trước

ok sy akan try p klinik utk kepastian

bole cek di klinik