Lewat datang haid

Sy dh lewat datang haid termaksud hari ke 9.. Sy nk upt takut negetif.. Sy x pernah lagi datang haid selewat ini..

2 Các câu trả lời

Salam sis, hai.. Sis kena kira tarikh last sis period, baru dpt tarikh sis lewat brp hari.. Sy cdng buat dulu upt jenis strip pantau dalam berapa hari, jika ada kabur bg yg kedua line, InsyaAllah tepat pada masany ada rezeki buat sis dengan suami.. Jgn sekali give up dan jgn terlalu pikir sngt ea sis soal ank..☺️ Kalau boleh mkan ubat folic asid bg membantu stabilkn hormon sbb sy amalkan seblum mngdung sehinggalah sy dh bersalin.. Sy pun dulu ttc 1yrs, syukur alhamudillah rezeki Allah swt dtg tiba pada masany.

2y trước

Ok.. Tq

insyaallah ade rezeki. jgn tkut