Minta pendapat

Sy dh berkahwin ade anak sorg. Sy tinggal dgn parents. Mak sy x bg pindah rumah. Dulu sy mewahkan mak ayah sy dgn duit gaji sy. Smpai nk simpan duit kawin pun terpaksa kira2. Lepas kahwin sy x bekerja lg. Xdpt nk mewahkn beli mcm2. Mak sy dh mula terasa asyik mengungkit xdpt beli ni xdpt beli tu. Sy sedih. Sy pun duit ckup2 utk keluarga. Sy tetap bayarkn semua bil2 kt rumah dan bg duit lauk tiap bulan. Tp dia suka buat sy terasa hati. Sampai kdg2 berhari2 x bertegur tanpa sebab. Sampai anak sy dia pun xnk layan lg. Dia ckp anak sy suka nangis. Anak sy baru 3 bulan. Patut ke sy pindah atau terus stay utk jaga mak ayah sy?

26 Các câu trả lời

pindah.org tua ni wpon kononnya syg anak tp bila psl duit..hati trus gelap.

11mo trước

Betul

Seeloknya pindah berdikari sendiri. Bagaimana pula dgn suami awk?

Pindahlah sis. Syurga sis d telapak kaki suami 😌

Pindahlah. Lepas kahwin seeloknya pindah.

Pindah LA sis. Lebih selesa duduk asing.

Pindah