baby umur 3 minggu kerap nangis

Sy dan suami makin stress.. Kami sama2 xtau nk buat apa kalau bby mngis tnpa sbb.. Atau sbb yg kami xketahui..sdgkan pampers kami tukar, myk kami letak, perut di barut.. Susu diberi.. Tlg lh rasa mcm nk bg ank dkt org lain je kalau stress mcm ni

82 Các câu trả lời

Hamboi baru 3 weeks dah kecoh nak kasi orang. Main sedap2 dapat anak tau plak stress?

4y trước

kan...ralat sguh bila sorng mak ckp gitu. tak rse ape2 ke ucap cmtu.

Kena banyak bersabar, kadang2 mmg stress, bila dipikir balik tu anak kita dan amanah yg besar dari Allah

cuba buka surah rukiah atau selalu la ngaji2 kat dia .. minta tlg suami buat kan....kalau sis masih dlm pantang

4y trước

Dh,,, xjd

Cube sis join fb baby language..sy nak aplikasikn pun da terlambat jumpe fb tu..kena banyak sbar ye sis..

4y trước

Sis cube bedung..sebelum bedung tukar siap2 pampes letak minyak kt perut bru bedung..kalau xok try buaian..myb baby nk rse mcm dlm perut berbuai2 bile mama nye berjalan & sis pasangkan white noise..white noise tu sis leh download kt app store je..ade mcm2 bunyi..kadang ade baby yg tenang dgr bunyi vacum..mcm baby sy suke bunyi kucing brrrrrr die lena😅..baby nie ade 3 jenis yg easy going,yg high demand & colic..myb baby sis jenis high demand atau colic mcm baby sy..kena bykn bersabar istighfar selalu..ade free time gali ilmu parenting..sy pun masih belajar jadi mama..🌹

mungkin ada masalah colic. baby sy kena colic masa umur 3 minggu. memang nangis je. bawa jumpa dr

Banyak bersabar ya.Mungkin baby nak minta dukung or belum biasa dengan persekitaran baru.

anak mmg mengajar kte erti sabar dan macam2 lagi...ini benda basic yg kte kena hadap...

Biasalah tu baby amik masa nak serasi dengan dunia luar... Dlm perut lain.... Sabar je

nk tido lah tu.. ank sy mcm tu jgk mula2 dulu..nangis je.. rupa2nya dia nk tido

Cuba awak hubungi puan uswatun kat fb page Baby Language. Mungkin dia boleh bantu.