Confuse

Sy dah masuk 38weeks tp tanda2 nak bersalin mcm sakit perut,keluar darah ke air ketumban pecah still tkde..Tapi 2 3 hari ni baby kerap mengeras,kiraan untk 10ckup jee..Tapi bila niat nak prgi hosptl jee baby elok plak gerak2 ?..So mcm mne ye ???

2 Các câu trả lời

Kena monitor mengeras tu makin kerap dan seragam atau sekadar ada2 je(false alarm)..mcm mak sy selalu ckp,kalau dh tak boleh senyum spjg contraction tu,nk keluar la tu😅 sampai sekarang pegang ayat2 dia tu

5y trước

Hheehhe..Stakat ni boleh senyum lg time baby mengeras tp tu laa smpai sakit blkng 😪

Tgu mngeras yg kerap dlm 5minit tu bnyk kli bru g hspitl..

5y trước

Kne bnyk bergerak jga..Klu duk statik je kne bg gerak2 exercise sikit