Nurse datang rumah .

Sy dah hamil 24 minggu, tadi nurse call nak datang rumah . Checkup sy esok . Kenapa ye nurse nak datang rumah ?? bukan selalu nurse datang rumah selepas bersalin ke ? ?

41 Các câu trả lời

Nurse bt lawatan pengenalan je tu. Hehe.. Sy dh kena lawat masa hari ahad haritu 😊

Sekarang prosedure mmg mcm tu.nurse akn mai mlwt n wat simple checkup

Sekarang mmg nurse dtg rumah jga 2x time pregnant.. polisi baru kkm

5y trước

ouh yeke ? tq info 😊

normally mmg nurse akn dtg rumah . sbb nk tgk rumah dlm keadaan bersih ke tak

Sy aritu g buat bku nurse bgtau die akn dtg umh kite smsa kite preggy

Tmpt sy diaorg ckp , kalau ad prob je diorg dtg rmh , untk tgk pkmbgn

Mmg mcm tu la sis...klu kena mud dorg rjin,mmg kerap la melawat😁

Nurse klu dtg rumah sy takde call. Tibe2 terpacak depan rumah😂

Kalau mcm sy keje mcmana? 😂 dh tetibe pulak nk dtg rumah haha

Sy dh masuk 35weeks tk prnh pun nk ckp nk dtg rumah 😅😅..