Buntu susu fomula

Sy dah buntu nak bg anak sy minum susu apa dah aayik muntah je adakah dia x boleh minum susu lembu ye boleh suggest x

2 Các câu trả lời

Mmg confirm problem dgn susu formula ke? Kalau asyik muntah je dan awak dah try semua susu formula, boleh pergi klinik untuk check. Or maybe awak try dulu yg susu Formula yg lactose intolerance n see mcm mana baby boleh terima ke x. Maybe bukan susu formula yg problem. Takut anak awak yg problem. Contoh, problem dgn system penghadaman die @ problem dgn usus die ke... Try la bw ke klinik.

1y trước

Cuba lactose free pnya susu

Kalau takde pape masalah, mungkin overfeed kot? Wallahu'alam.