Anak tak nak minum susu

Susu apa ye yg mostly baby suka minum? Skrg ank sy minum susu dutch baby. since semalam (cukup 8 bulan) dia tk nak minum langsung.. skrg buntu nk cri susu lain untuk dia... dgn hujung bln mcm ni kena save budget.. please suggest jangan kecam.. t.kasih

2 Các câu trả lời

Kadang2 mungkin bukan masalah susu. Kalau baby tak brapa sihat pun akan minum kurang sikit. Sebab kalau sebelum ni minum susu yg sama dan baby okay, rasanya mungkin bukan masalah susu. Saya bagi enfalac baby dan s26 gold.

dugro. nan. morinaga. s26. isomil. similac.

1y trước

alright terima kasih ❤️