bersalin normal

Sy dah bersalin czer utk ank pertama.ank pertama umur 1tahun 5bulan dan sy pregnant lagi.boleh ke sy bersalin normal utk ank kedua ni?

2 Các câu trả lời

Boleh sis bersalin normal utk anak ke-2 & setsrusnya..asal ibu dan baby dlm perut tak ada apa² komplikasi.. kawan sy anak pertama czer. Anak ke-2 dia normal..

Boleh sis tapi tgk keadaan sis dan bayi atas nasihat doktor . Jika ada kompilasi, terpaksa czer juga. Mcm cousin sy, ank 1st czer. Anak 2nd, 3rd dia normal