Boy or girl??

sy dah ada 2 anak lelaki,skarang mengandung anak ketiga..morning sickness teruk dari awal mengandung smpai skarang dah 16 weeks pon masih ada morning sickness,anak pertama dan kedua xde pon mcm ni...ni nampak mcm girl atau boy?ni scan anak pertama,kedua dan ketiga..#bantujawab #ingintahu

Boy or girl??
11 Các câu trả lời

Boy sis, sy baru scan ja gurl jgk no.2🤣 mmg jelas kt situ kosong ya nmpk girl lines sj🤣

klw girl naik 3 garisan.. klw terpacak mcm tu boy..tpi msa scan Dr ad bagitahu tk gander..

sya spa gn sis alahan teruk harap girl skli scan boy jgk hehe

Boy tu awak. Klu gegirl nmpk mcm burger, ada lines

sama mcm sy yg ketiga ni pun boy jgk😅

mcm boy jugak ni mommyy

Boy. Nampak sgt bentuk bibird die tu.

Boy sis🤣

boy tu

boy.