Morning Sickness

Hi mommies. Nak tanya, normal ke tidak kalau takda gejala morning sickness? Sy dari awal mengandung smpai 13 weeks skarang, tkda loya dan muntah2. Pelik. Tp kerap kencing.#firstmom

9 Các câu trả lời

sy pn alhamdulillah, first preggy pn xde muntah2.. skrg no 2, dh masuk 3 bulan pn xde muntah2 jgk.. cuma makan tu kena paksa sbb asyik rse perut kenyang aje 😄

2y trước

sama lah 🤣 perut asyik kenyang. rasa ketat dkat bahagian perut hahaha

Bersyukur tiada morning sickness 😭😭😭 saye sekrang 13weeks makan muntah pukul 3pagi muntah petang muntah 😭😭 kadang2 muntah angin

2y trước

alamakkkkk😢 harap second dgn third trimester td dh tkda🙏😩

Normal puan. Syukur la yg x merasa morning sickness. Yg ptg tiap kali scan nampak baby sihat dlm tu.

hehee.. sama lah dgn kita.. alhamdulillah x pernah rasa lagi morning sickness... syukur..

2y trước

kan syukurrrr. makan zincofer pun tkda masalah. tkda loya muntah

saya first preggy pun takde alahan. alhamdulillah, semua makanan boleh makan

Normal.. sya dah masuk 18w takde langsung morning sickness.. alhamdulillah

2y trước

kan syukurr🥺 sllu dgr org loya muntah, kta je tak hehe

alhamdulillah. saya dah masuk 16 weeks takde morning sickness

Normal. Sy dah 15 weeks . Takde morning sickness.

Hi mommy, saya pun sama…