Pregnant mommy bole ke makan sushi?

Sy dah 36 weeks, sy tringin nk makan sushi , pstu ada org kata tkbole mkn sushi sbb tkmentah , mcm dlm gmbr ni bole je mkn kn? Ada effect ke mkn sushi?#pleasehelp #ingintahu

Pregnant mommy bole ke makan sushi?
26 Các câu trả lời

spnjng mngndung smpai ank sye dh 9bln atok sye xbgy mkn mknn yng ad pulut sbb nnti ank gagap ktenye

9mo trước

tulh sye pun bru thu yng tu mitos ii orng dulu ii

Yg ada ikan salmon tu jangan makan. Yg lain semua okay je tapi jangan byk sgt mknnya. Moderately

sy mkn je sushi tp pilih yg xmentah laa.. brp kali mkn dah beli kt empire sushi je sedap dah 😂😂

sushi aeon semua dia masak dan rebus, boleh je makan buat rasa rasa hilang ngidam👍🏻

masa 2 bulan saya ngidam sushi saya makan okey tapi tak makan yg mentah mcm salmon

boleh makan. yg xboleh mkn yg mentah je awak. macam salmon, telur ikan

sama sis.. angin..nt perutnya kembung n asyik buang angin .huhu

saya makan shushi masa 7 weeks , skrg dah 18 weeks 😊 .

ikut ann mmg xleh tp kalau setakat seulas boleh je

x boleh mkn sis bahaya melainkan kongsi dgn sy 🤤🤤

9mo trước

hahaha. nak join juga