penat

Hi sy dah 32 minggu, lately ni sy asyik penat jer, pergi kerja pun penat ja, tak larat, rasa nak baring ja sepanjang masa. Ada tak ibu2 tau macam mana nak stay bertenaga akhir2 trimester ni?

14 Các câu trả lời

Ha..memang sya dulu pun sama..kalau ikutkan hati rasa nak berhenti kerja je Masa tu..

Sama. Sy suri rumah pun cpt penat. Buat keje sket duduk, lps tu sambung blk

Saya sampai nk berjalan pun mengah.normal tu sbb baby dah berat 🥰

samaa 🤒