2P 3M penat, pening, muntah, mual, malas

Hi, sy bru 8w6d. Rasa penat tu mengalahkan penat bekerja. Blh d katakan stiap hari jgk pening kpala. Muntah kadang smpai 4 kali shari. klau tak muntah mkanan msti muntah kuning pahit2 gitu🤢. Srs rasa mcm terseksa ja first trimester ni

3 Các câu trả lời

sy pun sjujurnya trasa terseksa.. bru 8 minggu. pening hari2.. penat.. nak muntah..perut x slesa ja..kdg2 nangis jga

sy pn mcm tu..sy smpi minggu ke 12...mmg mc n xpi kje..sbb xlrat sgt..mkn muntah..prut berangin...

pergi klinik check sis