Perut asyik keras

Sy dah 31 weeks, normal ke baby asyik keraskan badan dia? Takut dah nk pergi hospital, sbb haritu masa 29weeks pergi hospital gov sbb perut keras, doc tu mcm sindir ckp normal la tu perut keras. Kita ni mana lah tahu, first mom kot 🥹

2 Các câu trả lời

baby mengeras tp ade gerakan baby sebelum or selepas...itu normal... tp klo bby mengeras and bby xde gerakan lepas tu , + mommy plak rse sakit...yg tu kne alert ea...gi hospital check terus

1y trước

Oooo ok noted. Tq sis