Perut mengeras 21 weeks.

Skrg dah puasa ke-10, usia kehamilan saya 21 minggu. Normal ke perut asyik mengeras je? Kalau sentuh, tekan2 sikit sakit. Denyut jantung ke apa semua okay dapat rasa. Lelama hilang keras tu. Tapi tak sampai 10 minit dia keras balik. Saya takut la. Normal ke korang? Kiranya kerap la baby mengeras. Pagi, tengahari, malam. Kerap la 😰 bantu saya ye

1 Trả lời

hi sis klau kerap sngt sis blh tny nurse tmpt yg selalu sis chekup ya, risau pula, mgkn sis bole cuti puasa dlu tgk keadaan bby mengeras @ tak