hi nak tanya

sy dah 25week sy lupa nk makan obimin dalam 3hari macam tuuu sbb terlampau penat time raya nii sampai lupa nk makan obimin ada risiko pape tak kt baby?

1 Trả lời

Hi, kalau baru sekejap tertinggal contoh 3 hari x pe lagi ibu, tapi make sure lepas ni ambil setiap hari. Baby kalau mommynya tak cukup hb boleh jejaskan tumbesaran baby dalam kandungan. Sebab tu doktor saran kan makan supplemen zat besi utk maintain atau naikkan hb darah.