cyst

Sy dah 10week skrg tpi ade cyst..nk tnye normal ke kadang2 ade mcm rsa sakit kt perut tu..sape ade pengalaman..

1 Trả lời

Sy masa mula2 scan tahu pregnant 5 minggu doc detect ada cyst. Alhamdulillah skrg 15 minggu scan haritu cyst dah hilang. Doc ckp cyst ni ada 2 jenis. Ada yg dia akan membesar ada yg akn mengecut bila baby makin besar. Lepas tahu ada cyst tu sy control mkn kurangkan mkn aym&daging, mknn minyak and setiap pagi munim pati delima. Try lah sis mana tahu cyst boleh mengecut

5y trước

Lbh kurang sy jek tu...terima kasih ye...nti sy try mnum pati delima tu..cuma kadang ade rasa sakit kt perut belah kiri tu...