Double Line

Sy da miss perancang nak dekat 2bulan , last period Ogos . And till now xperiod . Tapi check still xnaik double mahupun samar 😌 Kadang ternanti nanti , kadang rasa oke je 😅 or lebih prefer check di klinik ? 😌

1 Trả lời

tunggu sampai second period sis , kadang sebab hormon kita pun bole punca kita tak period sebulan . akak saya pun tkperiod sebulan , dia pikir ngandung lepastu bulan kedua period pulak

12mo trước

Oh yeke , sy next week sec period . Tapi rasa mcm xcukup nafas, perut membuncit 😅 tq sis for respon ❤️