period lewat..

period lewat.. sakit pinggan sakit mcm senggugut.. tapi xperiod..terus minta husband beli..check double line. #5week5day

period lewat..
22 Các câu trả lời

Tahniah sis. Sama mcm sy mula2 dlu. Period lewat tp sakit mcm nk senggugut. Tp sbb dah lewat 2 mggu, terus beli upt. Check smpai 4x sbb tak yakin punya pasal 😅 sbb baru sebulan nikah masa tu... last2 mak mertua bawa g klinik utk check sekali scan. alhamdulillah skrg dah nk masuk 14weeks...

3y trước

Dah 12 mggu

Klu ada sakit pinggang, buat 2d scan. Cek ada cyst tak. Sy kan... Dr awal preg ada sakit pinggang but come and go. Smp 9 mnggu sakit pinggang jd kerap. Tau2 mnggu 10 sy buat frst scan, sy ada cyst 9cm...

Same mcm saye sis baru ni.. sakit pinggang mcm nk period bile sampai time period x period2 pun. Last2 cek naik double line 😊. Now baru 5 weeks

3y trước

Alhamdulillah.. sama la kita 5week..

Alhamdulillah.. Tahniah ye.. Jaga diri.. Sy pn check positif jgk minggu lepas.. Second baby 😘 harini baru 6w2d..

3y trước

Alhamdulillah. tahniah juga

sma sis sya pon bgitu mula mula skli cek upt double line terang pula tu 9weeks😍😍

3y trước

wah.. alhamdulillah. tahniah.. smoga kita dipermudahkan

alhamdulillah tahniah.. sme macam saya bru check for 2nd baby

2y trước

nie sis guna upt beli mana ye..sy sama mcm sis upt mcm btg halus samar upt petak tu ad liner tapi terang sgt masih bole nmpk dgn jelas

tahniah jaga leklok.. gi jumpa doc tuk pastikan kandungan dalam rahim

3y trước

terima kasih.. baik

alhamdulillah...tahniah.sis doakan sy juga yer

3y trước

amin semoga ada rezeki untuk awak 🤲❤️

doakan saya hamil juga ya. nikah awal bulan 11.21 😅

3y trước

Aamiin.. moga rezeki awak lepas ni

alhamdulillah.. tahniah ye..take care ❤️

3y trước

Alhamdulillah. terima kasih ❤