Perut mengeras dan sakit xboleh buang angin

Sy da mggu 30, ada x siapa² yg pernah jadi rasa mcm nak buang angintapi xboleh n tetiba rasa mengeras je perut di bhg bawah perut.baring akan lagi sakit,bila duduk okay je. Bila dapat buang angin sikit dia akan lega sikit kat bhg perut tapi akan mengeras balik bila nak buang angin xlepas. So far Alhamdulillah baby gerak,skrg tgh monitor movemnt baby

1 Trả lời

cube gosok2 perut dgn minyak urut atau kelapa. boleh try squad utk buang angin.