Late period

Sy da lambat period 3 Hari ! Bulan lepas period pun 3 Hari je, selang 3 Hari Sy period tp sikit je. Sekali sehari selama 4 hari... Sy terasa dlm perut ade gerak2!? Mcm dijentik2.. adekah sy pregnant? Mcm awai sgt plak kalau baby da gerak2...

5 Các câu trả lời

first time preg ke sis? baby start bergerak masa 18 weeks keatas depends pade orang jugak. sis dah delay period berapa lama ? try UPT dulu untuk confirmkan sama ada u pregnant or just angin dalam perut . boleh jugak kalau nak refer doctor untuk kepastian

5y trước

wahh bestnya dapat twinn !! 😆dah check klinik ke belum sis ? jaga kandungan baik baik. beruntungnya dapat twinss huhu

perut sis besar mcm mna???sbb sy bulan lpas lmbat period 3 hari ....period 3 hari jaa....cek upt Positive tpi doc ckap xda apa2 ....mcm mna tu sis????

Sis lmbt jugak sis dpt detect pregnant smpai prut da bsar..klo kmbar biase alahan teruk..smg dprmudkn sis,sis g check upt n pgi la klinik bkak buku trus

5y trước

Aaminnn hehehe semoga masin mulut sis hehe☺️

Jadi skrg mcm mna sis,,? Adakah sis Pregnant? Sebap kes sy skrg ni macam sama dngn sis,,😁

3y trước

mungkin tu bkn period implantasi kot....sama la saya pon nk sgt pregnant tiap bulan menanti.

Tunggu seminggu & try cek

5y trước

Tq awak & perut sy mcm besar Sgt hmm.. besar dan terasa baby kicking..