Susu badan kuning

Sy da berhenti menyusu.. sy cek susu sy berwarna kuning.. kenapa ye?

2 Các câu trả lời

Biasa tu susu dah nak kering. Masa saya wean off anak pertama dulu pun susu last2 memang warna kuning macam lekit2 sikit. Mula tengok risau ingat nanah ke apa. Tanya dr, dr kata tu susu nak kering. Seminggu ke 2 minggu juga macamtu. Lepas tu terus stop ☺️

lama dah berhenti susu?

7mo trước

Smlm cek line xnk naik.. tapi period dalam 3 hari lagi..nanti cek balik..tadi g klinik swasta kate susu kolostrum..risau juga takut nanah ke