macam mana nak buat rayuan baby keluar nicu sbb da stabil cuma xpndai myusu

sy da 11 hri bsalin czer smasa czer sy 2 kali pgsan.. n byk pndahan .. smlm bru saya kluar wad .. tp doc sruh sy jage baby di wad utk ajar dia myusu.. sy nk uruskan dri sndiri pon xlarat perlukan ibu n adk2 dirumah.. sapa2 taw x mcm mna nk buat rayuan utk bby di nicu kluo .. sbb bby da stabil cuma xpndai myusu bdn lg.. sbb dirumah mk ly je ajar sy myusu kan bby..and adk2 n husband ada tok jage bby.

2 Các câu trả lời

sy x pndai kalau bab rayu bagi bby kluar dari nicu.. cuba sis beranikan diri tnya nurse yg jaga or pantau sis.. dorang pasti akan tolong punya..