Boleh tak bersalin normal???

Sy czer anak 1st ..skrg dia da 3 thn lebih n sy tgh prgnant ..boleh ke sy brsalin normal..and ada tips tak ..#ingintahu #pleasehelp

8 Các câu trả lời

boleh sekira nya mommy xde ape2 mslh..mcm sye first czer.. .2nd pon czer jgk. .sbb bby kurang gerk. ..doctr ade ckp bole normal.. .tp kalo jln bkk lmbt jgk kne emgncy czer. .tkt rahim pech..cuba sehingga boleh norml tau mommy. .

3y trước

ada jmpe pakar ye sblm tu?

insha'Allah klau x de ap komplikasi boleh je normal..tp klau dh 2 kli czer mmg kli ke 3 kne czer jgk la kn..yg pntg bila dh dkt due lg bgus klau Kita aktif..bykkn bjln buat senaman jln itik squat ikut kmampuan Kita.

Boleh jika tak ada sebarang masalah. Saya czer anak k3, 1 thn setengah beza dengan anak yg k 4.. Saya request dgn doc, anak k empat berat 3.790 kg. 😅Sekarang tunggu masa anak k 5,bulan 12/2021.😀

3y trước

wah..ank ke 4 tu normal ye..jmpe doktor pakar dulu kan..biasa dia check apa?

saya anak pertama czer tp skrg anak pertama dah 12 thn...anak kedua skrg tngah pregnant 37 weeks 3 days... insyaallah ada rezeki blh beranak normal tp depends on situation .

bolee sis.Kawan Saya baru bersalin normal lepas czer sebelumnie..Tips mungkin mommy lain bolee bantu sebab Saya xad pengalaman czer.

mcm sye ank first czer sbb kmbr.. yg ke2 normal.. nnti ade jmpe pakar dlm 36 weeks klo x silap.. pakar tntukan nnti blh ke x utk normal..

3y trước

oow dia check apa ye..? risau pulak sy ..sbb ada gdm..

in sya Allah boleh bersalin normal.. seandainya tiada apa2 masalah lain..

tq sis..teringin nak brsalin normal...