Keluar lendir mcm ni

Sy cek tadi ada kluar lendir mcm ni. Prlu ka sy trus ke hosp skrg? Atau tunggu dulu.

Keluar lendir mcm ni
5 Các câu trả lời

Awak berapa weeks pregnant tu? Saya pun jadi juga, sebab mak bahagian perubatan, jadi mak saya suruh monitor dulu as long as baby still gerak aktif. So saya tak terus ke hospital. Saya observe discharge yang keluar seharian and ambil gambar utk refer doktor nanti. Sis kena cerita detail first episode discharge ni keluar bila. Saya datang hospital bahagian kecemasan PAC keesokannya, doktor pakai muncung itik untuk tengok bahagian vagina. Ada bleeding tapi tak ganggukantung dan baby. Result dapat tahu gbs positif cuma bleeding tu tak tahu punca sebab apa. Sebab gbs normally tak sebabkan bleeding pun. Doktor suruh monitor je dari rumah if incase keluar fresh blood then itu bahaya kena datang hospital terus

2y trước

Sy dah pgi hosp tadi, drg cek bukaan 1cm kena sruh blik. Overall semua okay shj.

trus ke kecemasan sis.. sis bole bg tengok gambar dgn doktor.. semoga d permudahkn urusan sis..

jadi mcmni gi emergncy. ambik gambar ni tunjuk dkt doktor

Saya dah pg hosp. Dr bagi balik sbb baru 1cm bukaan

terus pergi hospital

2y trước

Nak kena bawa ka lendir ni juga? 😅