Minta Tlng Sangat Ibu

Sy Byk Risau Fikir Pasal Baby Saya Yg 3 Bulan 🥺sekarang dah kena Kali ke 2 .. Baby Sy 3 Bulan. Sy bw dia duduk rumah Mil ..dah 4 Hari ..then tiba tiba baby cirit birit Dari tadi pukul 6 Sampai sekarang 9.30. Dah 5 Kali cirit birit MCM Air ..Susu pun diam X nak Minum sekarang. . Tau tak knp MCM nie. Ade ke baby U all pernah MCM nie. Mil rumah dia buat Susu Guna air coway .. .2 weeks ago pun MCM itu juga Kasi duduk Sana dlm 5 Hari ..Sama cerita Kat 2 Hari lol cirit birit Kat 7 ke 8 Kali Then Sy bw ke kilink .. Sekarang pun break Sama cirit birit Saya byk Risau.. baby Sy 3 Bulan 3hari Berat 4.5kg saje. 🥺🥺🥺🥺#SeriusTanya #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

bnyk faktor..myb cara penyediaan susu tu..botol kurang bersih.N d galakkan nk bt susu bb rebus air terlebih dahulu.mgkin jgk susu lama.

5mo trước

Susu selau dia org buat Baru ..kalau lama X bagi Minum Kat baby... Sy Fikir maybe air Coway kot atau X cuci botol bersih