Bayi 1y 6m sembelit

Sy Buntu... Macam2 Cara sy dah try utk ank sy 1y 6m.da almost a month dia sembelit.stiap Kali mmbuang pasti akn Luka berdarah.now he was like sedikit trauma utk mmbuang.anak sy mnum plain water kuantiti YG bnyak.minum ribena juga susu.susu pon sy tuka ke fruits n vege.anak sy X mkn nasi die juz mkn buah-buahan like pear dragonfruits apple n also cheese wt bread.sayur spt brokoli carrot sawi sy berikan juga.but dia Masih sembelit YG agak teruk.dokter advise berikan ubat lactulose tp masih X mmbuang after 2 days.n 3rd day die mmbuang but jadi cirit pulak.i have no idea knp still sembelit

1 Trả lời

pn boleh sapu lotion ni dekat perut baby n tapak kaki serta betis baby 🤗 www.wasap.my/60129876070/bumbum