Boleh ke mkn ubat kuat rahim?

Sy buat test.. Upt naik double line.. Tp kabur2. Sblom nie pernah 2 kali gugur.. Boleh ke mkn ubat kuat rahim tanpa jumpa doktor lagi.. Sebab nk tnggu mnggu depan.. Test sekali lagi.. Clear ke x line..

Boleh  ke mkn ubat kuat rahim?
15 Các câu trả lời

blh g clinic swasta n Tanya, rasanya confirm doctor bagi ubat kuat Rahim.. sbb dah 2 kali gugur...

Sama lh kita sis, p saya punya pun nait double line tpi ada nmpak skit tidak berapa kabur macam ni

2y trước

semoga ada rezeki sis🤲🏻

sis boleh amal kn jus Mamariam untuk kuat kn rahim dan menyuburkan rahim

Boleh , dgn prescribed by doktor

tahniah...