???

Sy bru pregnant 10 week 2 day.. Kmrin da p scan.. Tpi dktor ckp janin x nmpk lgi.. Nmpk kantung bru.. Normal ke? Rsau la

6 Các câu trả lời

Boleh jadi normal lain badan lain pembawakan...ada yg nampak lambat ada yg cepat nnti repeat scan lg awk untk konfemkan

Maybe hari ovulasi awak tak selari dgn cycle period.. lewat ovulasi maka lewat persenyawaan berlaku

sis bnyak kan rehat consume vitamin hari2 dan makan makanan sihat insyallah

Its either janin awk x jadi, atau tarikh period awk x betul.. good luck

Cuba scan lgi.. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Boleh jadi x normal.