ape perlu buat lepas tahu diri prengnant?

Sy bru check dan positif prengnant anak pertama bile di kira kandungan baru usia 5minggu jadi ape yg patut sy buat terus pergi jumpa doktor atau tunggu sehingga 8minggu?

1 Trả lời

Klo xde amek acid folic lg, sila ambil.. bnykkan minum air.. sbb awal2 ni nk bentuk ketuban.. boleh start minum susu.. boleh buat buku pink b4 masok 3 bulan.. klo g awal cgt takut time scan xnmpk apa2 n ibu akan rse down.. sy pegi masa 8w.. dh nmpk baby time scan.. cuma kecil.. tp time scan doc akan zoom..

5y trước

Ok,thanks info 😊