kaki bengkak

Sy bru 25week,skrg berjalan jauh skit kaki dh bngkak normal ke?

2 Các câu trả lời

Normal..sbb kaki xleh tampung bdn yg smkin berat..tu jd mcmtu. Sy dlu ms kaki bengkak husben letakkn ais. Rendam kaki dgn ais. Surut skit bengkak..mlm2 sblm tdo pula sapu minyak angin dkt kaki or minyak urut..minat husben urutkn kmdian pkai stokin ms stiap kali nk tdo pd wktu mlm

5y trước

Yeke sis..tula bru 2 3x bngkak..tp klo berjln jauh skit or wt kje bngkak..klo xde wtpe xde bngkak..mybe berat kot sbb mber2 tgr bdn dh naik..

Normal biasanye... hati2 ye sis..

5y trước

Ok tq sis