alahaii

sy blom d bgi injection yg awal 1st trimester tu sbb selagi sy x rasa pgerakan bby jentik2 selagi tu xbg.. masalah nya cmna nk cam eh? kalau angin perut bgegar kelaparan tu sy tahu?

2 Các câu trả lời

Selalunya tendangan akan obvious start 15 minggu ke atas. Saya dapat rasa masa 17 minggu. Teruja jugak masa first time rasa. Nanti awak akan rasa. X sama dengan masa lapar tu hehehe

5y trước

hahahahaha😆 okk cepat la masa blaluuuu

Utk kancing gigi tu ke? Kalau sy kena masa kandungan 24weeks. Masa tu baru rasa gerakan baby. 😊

5y trước

ok jap gi sy buat sblm tido.. hehe tq utk tips tu sis