lambat datang bulan

Sy blm dtang haid nk msuk 2 bulan ni.. Dh cuba Test kencing tp 1 je garis, & perut rsa mual,asik nk berak & kentut tp kdang2 dh smpai bilik air xbleh nk berak,susah nk kuar (b*r*k keras) Kdang2 Cpt lpar tp klu dh mkan rsa mual & mkan msti xhbis.. & sblum ni sy xprnah rasa mcm tu. Sbb tu la sy rsa mcm pelik,,, Tlong bgi solution??

4 Các câu trả lời

Sis terus pergi kk ia check urine dgn doc kata dah 2 bln x period.. Nanti dia buat test pregnant.

Pegi klinik sis...normal kalau xdpt detect melalui urine doc akan buat ujian darah pulak

Cek d klinik sis

Cek upt