Makan tuna tin

Sy bli tuna tin yg sllu untuk sandwich tu.sapu ke roti.dlm 4 5 keping jgk..bru bca ada cuka dlm tu..rsa risau plk..kndungan 12 week...ttiba kna pdih ulu hati lps mkn..adoiii

3 Các câu trả lời

bukan ke tak digalakkan makan tuna dlm tin sebab dia x sepenuhnya masak dan dia ada bahan pengawet dan mmg x boleh mkn . Kalau tuna yg fresh di masak btul2 baru boleh makan

Boleh je nak makan.. sy makan 2 tin dulu brand ayam. Cuka boleh nak makan, sikit2 je . Tuna pun boleh no prob.. sekarang sy dh 24w baby ok

2y trước

Haah dalam tin yang bulat ayam brands tu masa tu beli yang rasa cili mayo hahahaha..

sebelum ni ada pedih ulu hati tak? takde masalah pun nak makan sebenarnya

2y trước

sblm ni pn pdih