sedih

sy bersalin 30/7...anak meninggal 1/8...baby girl..2.47kg?

205 Các câu trả lời

Takziah dari saya. Moga diberi kekuatan sedikit demi sedikit dariNya. Ingat satu je bahawa baby sis akan menanti ibu dan ayahnya di syurga😇. Yang penting, sis perlu kuat dan berpantang sehingga betul2 sihat ye. Semuanya ada hikmah. Kuat ye.

Salam takziah sis..sy pon same.. Baby hanya mampu bertahan 11week je.. 3x g scan klinik lain2 sbb kantung kosong.. Last pergi hosp buat vagina scan.. Allahuakbar, terkelu terkedu semua ada bila doc ckp sy dpt baby kembar..tp dah xde..

5y trước

Salam takziah sis...

Salam takziah mom..smoga dberikan kekuatan ..bnykan bdoa minta Allah redha kan hati kita...babygirl da tgu momy d sna..inshaAllah..jaga diri mom. Sya juga ada baby yg tgh tgu d sana.. :')

Takziah dari saya sist..be strong,Semoga Tuhan beri ketenangan dalam hati sist n suami n kuarga sist..Izinkan Dia pergi walau sakit, tapi yakin dia menanti di Pintu Syurga..R.I.P Angel😓

Allahu...salam takziah sis..ujian Allah xsiapa menduga..rezeki ajal maut di tngn tuhan..kita kna kuat & tabah dlm mnjalani kehidupan krn ujian itu Tarbiah...hrp sis kuat smgt..

Takziah sis. Sy mengandung high risk baby ada masalah jantung. Doctor kata kalau lahir boleh hidup beberapa hari je sbb kt Malaysia diorg takde pakar utk buat pembedahan utk problem tu.

5y trước

Mcm sy haritu masa 17 weeks. Nampak jantung baby kecil sebelah.

Kuat kan semangat momy InshaAllah ada rezeki buat momy nnti saya pernah lalui nya di lahirkan pada 2016/05/03 perginya pada 2016/06/03 kesedihan sampai sekarang masih ada 😢😢😢

salam takziah sis..sy pn ank sulong mngal dlu..sempat dk dgn sy 2weeks jee..slps hmpir 3 thn bru dpt pgnti..skrg sy prgnt 25w.. hrp smua ok..ikutkn mmg trauma dh..😢😢

innalillahi wainnailaihi rojiun . semoga sis tabah . jgn fikir sgt k . kita ibu² kpd ank syurga kene kuat 😍 setiap yg jd . Allah dah atur yg terbaik utk masa dpn kita

Innalillahiwainnalillahirajiun. Semoga sis dan keluarga dikurniakan darjat yang tinggi disisi-Nya. Salam takziah dari saya. Semoga sis diberikan kekuatan. 😭😭😭