Takut nak Buang Air Besar 😅(Risaw Jahitan Bawah ) 👻

Sy bersalin 28.7 smpai sekrg xberak..tapi dh mkn ubt cair najis..rasa nak berak tu ada ..tp takot rsa nyilu2 dekat jahitan ..ada Pengalaman x mummy semua 🤪

3 Các câu trả lời

Saya dulu anak 1st berak sambil menangis 🤭🥴🤣 pengalaman sunggoh. Sambil suami ketuk pintu "apa lama beno dlm toilet tuuu".. Skg tgh tunggu due anak ke2. Semoga x banyak koyak dan gunting.🤲🏼😊

pgalaman ank prtama ngis2 nk berak smpi msok ubt at bontot berak smpi diri smbil ngis2 tp ok je sis. hrap2 ke dua ni di brmudahkan aamiin tggu hari due 14/8

Baik berak sebelum sembelit lagi teruk sisss

1y trước

InshaAllah ok je. Jgn risauuu sgt