X period 2 bulan...

sy baru setaun keguguran ....lps 2 bulan d&c...period dtg mcm biasa...tiba2 lps setaun...period sy lewat hampir 2 bulan...bila buat upt naik negatif..after seharian...baru naik line pudar..dr kta kalau lama nk naik line tu bacaan upt error...lps check dn scan lps 9 minggu lewat...dinding rahim tebal...dan xde kantung @ cyst... dr bg ubat turun darah period... ada x yg pengalaman sama dgn sy? Apa harus sy buat...masih tunggu @ trus makan ubat turun darah...period smpai skg masih xde... dn tanda2 hamil byk...mcm berangin, cramp perut, sakit pinggang, cramp kaki, muka berminyak, suhu bdn sentiasa panas, bdn naik... tolong sy...#seriusnanya #ingintahu #

2 Các câu trả lời

sama mcm sy x berfikir² pasal ni lah...sy lmbt 2 minggu scan x nmpk, upt - ve..simpton semua sama mcm akk lah....sedih tunggu jelah