risau! keras dekat ari2

hi sy baru kahwin. soalan sy kenapa ya bila sy tekan dekat ari2 rasa keras. sebelum ni ok je. sy ada check upt minggu lepas tp negatif. 1st time jadi mcm ni. Sape2ada pengalaman tak? nak pergi klinik kena tunggu husb balik dulu.

2 Các câu trả lời

klau mcm sy dulu , dkt ari² tu keras sbb ada cyst n cyst tu dh bsr . ape² pn sis pegi check je lg senang.

4y trước

oh yeke. sbb hujung bulan lps bru check klinik. scan cyst clear. takde cyst

doakan yg baik baik