tolong

Sy baru je abis period 2 ary lps.. tp period dtg 3 ary je pastu xde drh... sblom kawin period normal xde mslh..Bile cek upt negatif...tp lately sakit tulang punggung yg xpnah sakit?...sakit yg xbley bwak bincang rse mcm nk mrh sume owg?sakit pinggang xtwu knp... Ade yg bley bg penjelasan x? Konfius skrg ni

1 Trả lời

Period tak habis keluar ke sis. Nnt cuba check dkt klinik. Mntk doc scan.

4y trước

Kdg2 lps khwin hormon kita berubah sikit. Nnt cuba tgk bulan depan cmna pulak ea..