mual teruk.

Sy baru dua tiga hari ni alah teruk. Mula² skt kepala dan muntah². Td xdtg kerja sebab muntah². Alah teruk. Makan xde selera mcm mula². Minum air oren je. Bau² makanan semua xboleh. Trus nk muntah. Lembik rasanya. Ada tips x nk hilang alah ni ? Kandungan nak masuk 2 bulan.

2 Các câu trả lời

Tips nk hilang alahan tu mmg xde sis.. Mmg kene hadap jgk hehe.. Klu sis nk hilangkn loya lepas muntah boleh amalkn buah Sunquick.. Bt tekak kita ok skit dr rasa muntah tu..

5y trước

Tak larat betul. Kerja pulak tu. Xkan asyuk xdatang kerja. Lembik betul badan sy 😢 terima kasih ya. Nnt sy mkn buah sunquick 🤗