Berpeluh masa tidur

Hi, sy baru 6weeks+ kalau ikut date last period tapi kantung baru nampak kecik comel je 😅 mybe pensenyawaan lambat sikit kot. Saya period tak teratur sblm ni. 2weeks lagi repeat scan, doakan yg baik2 yee 🤲🏻 Time tidur ada tak yg mcm saya berpeluh2 mcm baru lepas bersukan 😅 ke mmg mengandung ni bdn akan berpeluh camtu

1 Trả lời

Awal kehamilan progestrone tengah tinggi untuk support pregnancy. Normal suhu badan tinggi dan berpeluh

3y trước

Ok hehe terima kasih. Doakan yee utk saya 🥰