7week 4day

Doakan sy masuk 8week ni nak repeat scan. Hopefully nampak baby.. Hari tu scan nampak kantung je. Risau yee. Husb dh excited. Doakan saya yee semoga baby baik2 jee. #1stbaby ?

13 Các câu trả lời

6weeks hari tu bleeding n scan, ada lagi kantung, cuma kantung x bulat.. baby pun xnmpk lagi.. siap doktor cakap ada cyst lagi n possiblity gugur tggi.. bedrest smnggu.. repeat scan kat pakar msa 8weeks, cyst masih ada tp baby dah ada heartbeat🥰.. bnyak berdoa dan jangan stress💪🏻

saye mase 7week nmpk kantung size 5week jex , doc suruh repeat scan , so saye jarak kan sebulan baru scan balik 😅 alhamdulillah 11week nampak dha bby dha lengkap , n siap gerak2 lagi ,,☺️ now 34week2day sudah 😊

Tq mana yg komen. Hehe alhamdulillah skrg dh 18week. Tunggu scan 3d plk. 💕 .. Doakan saya dan baby sihat2 sentiasa yee.. Untuk mommy2 semua pun semoga sihat2 selalu musim2 gini jaga kesihatan dan jarak yee 😘

Hi... saya td scan 6week.doc kata patut dah nampak heartbeat. tp belum lg... next week repeat scan.... risau....

5y trước

seharian risau..huhu! tq tau! doakan saya n baby!

sy 8weeks pn nmpk kantung je sis..risau juga...3mnggu lg doc suh dtg utk next scan...

8 week pun sy scan masih nampak kantung je sis. Scan masa 11week baru nampak baby.

InshaaAllah moga dipermudahkan.. Take care sis 😊

Saya 10 mggu tkde nmpk bby . kntung je nmpk

Insya allah ada buah hati nnt tu

Semoga dipermudahkan💪🏼