sy baru 5week pregnant. selalu kram perut dan sakit pinggang normal ke tak ya? tapi takde mual/muntah. baru2 ni saya pergi klinik , doc mintak untuk scan, bila scan tak nampak apa2 lagi , sy risau sebb baru pertama kali pregnant. boleh share tak pengalaman semua 😌

1 Trả lời

normal klau xkerap sgt cramp tu..cramp tu biasala sbb janin bru melekat dkt rahim☺️sy 5 weeks pun mcm awk jgk cramp mlm²...awk kena minum byr air kosong and dduk dlm posisi yg slesa...okla tu klau xmuntah...sbb mual and muntah ni sesetengah org akn ad mcm sy pgi or mlm akn rsa mual²☺️

3y trước

okay2 thank you. boleh sy tnya kalo keputihan ada tu normal jugak ye?