Sengkak lpas makan

Sy baru 16 weeks preggy,tp sy ada satu kesukaran setiap kali sy makan even sikit mesti terasa sengkak sangat smpai kdg2 kena tarik nafas dalam2,dan perut rasa kerass ja lpas makan,normal ka?sorry klu soalan pelik2,tp kdg2 x selesa bila dah hbs makan even kuantiti makan skit...

1 Trả lời

Normal,sy sllu jd dlu,mmg sis kena makan pelan2 jaaa,n quantity skit dlm satu masa tp kerap baru x sngkak sngt,klu x makan mcm biasa mmg sngkak…