Overthinking dan risau

Sy baru 10wks preggy nak tau normal ke before ni alahan teruk masuk je 10wks alahan hilang dan n*pple pon tak sakit?Sy risau sangat sbb sy pernah miscarriage 3kali. Sy nak mintak doakan pregnancy sy kali ni berjaya dan selamat🥺 #firstmom #ingintahu #bantujawab

19 Các câu trả lời

normal sis..slgi sis xd spotting ke ap..doa baik2 ye ..sye pon gnp 10 w..semua alahn hilang..tpp gnap 13week alahn dtg blik..mabuk loya..njoy jelaa...😅😅😅

doa bnyak² sis, sy pun prnh gugur juga.. skrng ngandung lg, tnggal tunggu hari.. takut juga hal yg tak dingini brlaku, doakan sy

2mo trước

Semoga dipermudahkan urusan baby dan mommy❤️

Alahan selera makan xde muntah2 itu normal... Jgn buat keja berat.. Kn hati2 koz baru lagi.. Semester 1..

normal sis. alahan akan slowly hilang along the way. fikir positif je insha'Allah semua baik²

sebagai ibu pikir positif Dan cakap baby ok shat insyallah smua baik²

Normal.. & jgn risau.. kdg2 benda tu akan dtg balik..

moga baik ² sajaaa

aamiin3x

normal.