Minum teh 16weeks

Sy asyik teringin minum teh. Kandungan 16weeks, xpa kan minum hari2? #ingintahu

2 Các câu trả lời

blh je.. sy dri awal preggy sampai beranak ketagih ais je lg² air teh ais bila dpt sedut tu huh nikmat mana lagi yg kau nak dustakan 😆

2y trước

hahahhaha klu camtu ok la sbb sy asyik cari teh awal pagi klu x minun x ble nak telan nasi hahaha

teh tu angin. ikut org jgk. ada org tk bole minum. mcm sy bole je minum. tp lepas bersalin teh pantang minum sbb angin.