Bape minggu baby mula gerak2

Sy ank first stlh hampir 5thn utk dptkn zuriat . Skrg dh 20w4d . Tp blm rasa bby gerak2 . Mcm mne nk thu tu bgerak ye ?

1 Trả lời

Anak first saya mau dkt 7 bulan juga baru rasa baby gerak. Sekarang saya pregnant lagi 18 weeks dah rasa gerakan baby. Mula2 rasa mcm gelembung angin dlm perut je. Lepas tu makin hari blh rasa tendangan baby. Mcm rasa geli2 dlm perut,tetiba rasa nak terkencing kalau baby buat gymnastic dlm perut.

5y trước

Ooo ykew . Tq . Xpernah rasa jd xthu bila bby grk @ mmg bby blm grk ag