berapa biji sehari ubt duphaston

Sy ade msalah keluar drh warna coklet..so sy jumpa dr..dr sarankn sy beli duphaston..balik je klinik sy pg beli ubt tu..tp doktor lupe nk bg thu berapa biji sehari utk sy makan..ada sesiapa thu tak kes mcm sy ni berapa biji utk dimakan..atau sy kena jumpa doktor semula atau boleh just kol ke klinik tersebut..tolong bantu sy...terima ksh

5 Các câu trả lời

Atas pengalaman sy sehari hnya sebiji...bleh pilih pg or mlm...sy mkn start bln12 smpai bulan 2